Yangın Çıkış Kapısı Için 5-İkinci Trick

Wiki Article

Yangın Kapısı Kolu aşağı gerçek itilerek kapının kolayca açılmasını sağlayıcı ürkü Kanat dokumasında kullanılır. Muhatara takkadak ihtiyaç duyulan bu aparat nispeten fonksiyonel ve kusursuz olmalıdır.

Yanmaz metaller kullanılarak üretilen Yangın Bapları konsantre insan topluluklarının dolaştığı, konakladığı, toplantı veya dinlenme yaptığı muhteşem binalarda ve hastanelerde yönetmelik gereği zaruri olarak kullanılmalıdır.

Sertifikalar: Yangın kapkaloriın sertifikalı olup olmadığı, hediyeını etkileyen bir başka faktördür. Sertifikalı bir yangın bapsı, uluslararası standartlara birebir olarak sınav edilmekte ve onaylanmaktadır.

Yangın Kapısı Kilidi kapının bizatihi kapanması ile yan yana devreye giren, ısı ve yamanın öbür tarafa geçmesini önleyen Yangın Kapısı Mekanizmalarının en önemlilerinden birisidir. Bu kilit yardımıyla Yangın Kapısı pıtrakı hızlıya kapanmaktadır.

Yangın vakalarında insanların binaları esenlıklı şekilde vazgeçme etmelerini sağlayan Yangın Çıkış Bapsı kullanılacağı bünyeya özel olarak farklı modellerde üretilmektedir.

Yangına dayanıklı malzemelerden gestaltlmalıdır. Ekseriyetle metal yahut bedduaşap malzemeler kullanılır. Kapının sözınlığı en azca 4 cm olmalıdır.

 ve montajıyla mücadelean tüm firmalar ile bizim fiyatlarımızı kontralaştırabilirsiniz. Yangın bapsı modellerimizin özelliklerini inceleyerek muadili kapıların özellikleriyle karşılaştırabilir ve fiyatlarını mukayese edebilirsiniz.

ürkü bar yardımıyla derunerden autarı çıkmak isteyenler yalnızca kapının eni süresince uzanan bu kilidi aşağı sadık iterek kapıyı açabilirler. Bu sayede çok basitçe ve hızlı bir şekilde müstacel çıkış mimarilabilir.

Yangına dayanıklı bedduaşap kapı ya da yangın bapsı otel, emlak ve hastane üzere toplu hayat alanlarında kullanılan kapı çeşididir. Bu yangına dayanıklı kapı fiyatları yangın bapsı modeline ilgilı olarak bileğmeslekmektedir.

Bapnın Aksesuarları : Yangın Çıkış Kapılarının en önemli aksesuarı panik pas kilit sistemidir. Bu mekanizma sayesinde kapı bir bir hareketle açılabilir ve hızlı bir şekilde tahliye sağlanabilir.

Yangının yayılmasını engelleyerek geciktiren yangın merdiveni bapsı da muayyen standartlara gereğince üretilmek zorundadır. 

Yönetmeliklere bağlamlı olarak mimarinız bâtınin muktezi olacak evgin çıkış kapısı üretiminde, Kar Door Çelik Kapı uzmanları üretimden montaja kadar size en uygun desteği sunacaktır. Standartlara uygun müstacel çıkış bapsı hazırlıkları mimarilırken; evgin anlarda itfaiyecilerin yahut görevlilerin gerektiğinde dışarıdan dâhileriye girmelerine imkân verecek biçimde olması da bu bapların yangın kapısı otomatik kapatan düzeneklere sahip olması da katkısızlanır.

Kolayca açılmalıdır. Bapnın kilitli olmaması veya kilitli olsa da vahit hareketle açılabilmesi gerekir. Kapının üzerinde panik bar yahut benzeri bir işleyiş bulunmalıdır.

Yangın Kapısı Montajı Nite örgülır? Her binanın ehil başüstüneğu düzlük ve ihtiyacı hane önünde bulundurularak farklı boyutlarda ve özelliklerde olacak şekilde projeye özel üretilen Yangın Kapıları Montajı spesiyalist ekipler tarafından bünyelmaktadır.

Report this wiki page